SeMoCo-Jatkokurssi - Aistiherkkyyden arviointimenetelmät, uudet SeMoCo-harjoitukset ja SeMoCo-harjoitusohjelman tekeminen (lähikoulutus)

SeMoCo-jatkokurssi

Aika ja paikka

1.-2.11.2022

ti klo 9.00–16.00 ja ke klo 9.00–16.00 

Jyväskylä, Kokous- ja kylpylähotelli Scandic Laajavuori

Kohderyhmä

SeMoCo-peruskurssin käyneet, Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset, henkilökohtaiset avustajat, koulunkäynnin avustajat, lasten vanhemmat sekä kaikki aiheesta kiinnostuneet

Koulutuksen tavoitteena on syventää peruskurssilla opittuja asioita sekä auttaa osallistujia ymmärtämään, miten aistihäiriöt ja motoriikka vaikuttavat käyttäytymiseen ja oppimiseen.

Meistä noin 15 prosentilla on arveltu olevan jonkin asteisia aistihäiriöitä. Merkkejä aistihäiriöistä voivat olla ylivilkkaus tai vetäytyminen, raivokohtaukset ilman näkyvää syytä, hyppiminen ja meluaminen, kömpelyys, heijaaminen ja epänormaali kipukynnys.

Ensimmäisen päivän aikana käsitellään aistipoikkeamien arviointitapoja ja sitä, millä tavalla käyttäytymistä voi tarkkailla ja mitä tulee ottaa huomioon SeMoCo-harjoitusohjelmaa laadittaessa. Osallistujat pääsevät itse harjoittelemaan ohjelmien laatimista esimerkkitapausten perusteella.

Toisen päivän aikana tutustumme uusiin SeMoCo-harjoituksiin ja esitellään perusharjoituksista uusia variaatioita. Päivä on vuorovaikutteinen ja harjoituksia tehdään pareittain. Ennakkotehtävien läpikäynti ja vinkkien ja kokemusten jakaminen. 


Hinta

225 € sisältää koulutuksen, materiaalin, Scandicin terveellisen  ja monipuolisen buffetaamiaisen sekä kahvitarjoilut molempina koulutuspäivinä. 

Majoitus mahdollista omakustanteisesti Scandic Laajavuoressa  100 € yhden hengen huone / vuorokausi
120 € kahden hengen huone / vuorokausi. Huoneet ovat varattavissa 17.10.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BAPU311022  oheisesta linkistä Scandic Laajavuori  puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta, yllä olevia yhteystietoja käyttämällä.


Ilmoittautuminen

17.10.2022 (!) mennessä alla olevalla lomakkeella.  

Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on tarpeeksi. 

*